Tovább olvasom

Suzanne Francis

Jégvarázs – Északi fény – Utazás a fények felé


starsBetöltés...

 

Fordította: Szász Zsófia
Megjelenés dátuma: 2017-02-10
Terjedelem: 224 oldal

 

Súly: 2 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634370192
2 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Csatlakozz Annához, Elzához, Kristoffhoz és barátaikhoz, akik kalandos útra indulnak, hogy megtalálják a varázslatos északi fényt!

Kristoff és Sven elviszik a barátaikat, Annát, Elzát és Olafot a Trollok völgyébe, hogy részt vegyenek egy titokzatos kristályceremónián a gyönyörű északi fény alatt. Troll Papa, a bölcs troll kitünteti mindazokat az ifjú trollokat, akik megszerezték az egyes szintű kristályaikat, és köztük van Kristoff jóbarátja, Kis Szikla is.

Ám akad egy kis bökkenő: Kis Sziklának még meg kell szereznie a nyomkövető kristályát. És ami még rosszabb, Troll Papa és az északi fény egyszerűen eltűnt. Nélkülük nem is jöhet létre a ceremónia!

A barátok elhatározzák, hogy segítenek Kis Sziklának megszerezni az utolsó szükséges kristályt, és megtalálni Troll Papát. De vajon sikerül időben az öreg troll nyomára akadniuk?

A mese mellett a könyvben nyolcoldalnyi színes képet és izgalmas információt is találsz a valódi északi fényről!

Úgy gondoltuk, a fények még jobbak is, mint a hullócsillagok. Mintha ezek lennének a legnagyobb, legerősebb hullócsillagok. Ezért úgy döntöttünk, mindenképpen kívánnunk kell, hátha valóban igazunk van és valóra válik.

Anna

A szerkesztő ajánlja